Team

Ons hechte team combineert ervaring en frisse ideeën om interieurs te creëren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. We delen een passie voor design en interieur, en onze samenwerking vormt de kern van Soof’s missie om uw interieurdromen te verwezenlijken. We heten u van harte welkom om ons beter te leren kennen terwijl we samenwerken aan het ontwerpen van uw perfecte interieur.

Gina Vroegop-Madern

Ik noem mijzelf vaak gekscherend ‘de creatieve helft’ van Jenneke. Voor mij is het iedere keer weer een feestje om iets moois te creëren en naar een eindresultaat toe te werken waar kleuren en stijlen samen komen, wat rust en eenheid uitstraalt. Het allerbelangrijkste daarbij blijft toch altijd om te luisteren naar wat de wensen van de klant zijn. Want uiteindelijk is de klant degene die zich nog vele jaren heerlijk thuis (omarmd) moet kunnen voelen in zijn of haar omgeving. De klant dát gevoel geven, dat is wat mij blij maakt!

Jenneke Last-Vroegop

Ik vind het leuk om samen met Gina op zoek te gaan naar mooie meubels en speciale items om in te kopen. Het werkt heel prettig samen omdat Gina heel sterk is in kleur en het creëren van eenheid en ik de indeling met maatvoeringen vaak goed voor ogen heb en bij het inkopen de commerciële haalbaarheid niet uit het oog verlies. 

Wij hebben aan een half woord van elkaar genoeg en hebben hetzelfde gevoel voor stijl. Het samen inkopen van meubels en accessoires is iets waar we echt van kunnen genieten: van zoiets eenvoudigs als de pareltjes vissen uit heel veel mooie stoffen word ik echt heel blij!