Afspraak maken

Bij Soof vinden we dat iedereen zijn droominterieur moet kunnen verwezenlijken. Maak een afspraak om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom, styling op locatie te ontvangen of een oriëntatiegesprek in te plannen voor interieuradvies.

Even binnenkijken bij Soof

U bent van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken, neem rustig de tijd om rond te kijken en krijg antwoord op al uw vragen.

Showroomafspraak met advies

Kom langs in onze showroom, kijk rond en ontvang vrijblijvend advies. Wij zorgen dat een deskundige styliste. voor u klaar staat om te adviseren over o.a. kleur-, meubel- en materiaaladvies.

Interieuradvies op maat

Profiteer van onze expertise in kleur-, meubel- en materiaaladvies, om uw interieur tot in de puntjes te laten verzorgen.

Voorstel in 3D

Ontvang een gedetailleerd voorstel in schitterende 3D-visualisatie, zodat u uw toekomstige interieur digitaal kunt verkennen en indien gewenst aanpassen.

Styling op locatie

Wij brengen een uitgebreide selectie woonaccessoires mee en transformeren uw interieur volledig binnen één dagdeel! Onze deskundige stylisten bezoeken uw locatie om de ruimte te verfraaien met zorgvuldig geselecteerde decoraties.